Ai uitat parola ?
Creeaza-ti cont !
   

Echipa TEXFM

Oana Coman

... va prezinta Dimineţi cu Oana şi TOP 30 TEX FM 

Bianca Bucă

... va prezinta La prânz cu Bya şi Ştirile Tex Fm 

Jurnalismul – pasiunea vieții mele! Îmi place tot ceea ce ține de mass-media, domeniul care te ține mereu treaz, profesia care te transformă într-un cameleon și care de la o clipă la  alta îți schimbă stările sufletești. Sunt bucuroasă că în fiecare zi de luni până joi de la 10.00 la 18.00 luăm împreună pulsul urbei și al țării, aducând ascultătorilor TEX FM cele mai importante știri locale și naționale, iar de la 11.00 la 12.00 ne relaxăm împreună “La pranz cu Bya” doar pe 105,5. Vedetele nu vor mai avea secrete, iar evenimentele vor fi la ordinea zilei!

Puiu Varsan

... va prezinta Chestii socoteli... 

M-aş caracteriza aşa cum spunea marele Ion Creangă: nici frumos până la 20 de ani, nici deştept până la 30, nici bogat până la 40, dar cu o mare dorinţă de a înveseli oamenii, cu orice chip. Cu drag, al vostru Puiu Vârsan!

Roxana Oprea

... va prezinta GOSSIP SHOW 

Salut, sunt Roxana! Hai să facem cunoştinţă! Radioul este pentru mine cel mai frumos lucru care mi se întâmplă zi de zi. Oricât de obosită sau supărată aş fi, ziua mi se înseninează când mă aflu în faţa microfonului. Iubesc muzica şi, deşi e ciudat, publicitatea. Văd mereu partea plină a paharului şi caut să găsesc mereu lucruri bune în fiecare om. Îmi place să zâmbesc şi să îi fac şi pe ceilalţi fericiţi, atât cât pot. De aceea vă aştept să fiţi alături de mine, de luni până vineri, de la ora 15:00, la TEX FM.

Nechifor Petruţ

... va prezinta TEX CLUB